Home Lansari Promotii Retail
Telefon: +40 232.230.377
Mobil: +40 722.647.112
E-mail: gmorder@roton.ro

» Black Party Hits
1. House Of Pain - Jump Around
2. K7 - Come Baby Come
3. Bob Sinclar & Cutee B feat. Dollarman & Big Ali - Rock This Party
4. Flo Rida feat. T-Pain - Low
5. Lumidee vs Fatman Scoop - Dance (Radio Edit)
6. Wiz Khalifa - Black And Yellow
7. Se:Sa feat Sharon Phillips - Like This Like That (Radio Edit)
8. Ron Carroll - The Nike Song (Radio Edit)
9. P. Diddy feat. Keyshia Cole - Last Night (Radio Edit)
10. Snow - Informer
11. MC Lyte - Cold Rock A Party
12. Coolio - Too Hot (LP Version)
13. Lupe Fiasco - The Show Goes On
14. T.I. feat. Keri Hilson - Got Your Back
15. Lil Kim’ feat. Sisqo - How Many Licks?
16. Janelle Monae feat. B.O.B & Lupe Fiasco - Tightrope

Label: Green Tree Records
EAN: 5948204100421
Pret: 34,99 RON
(Pretul include TVA)

Black Party Hits este compilatia ce te pune in miscare pe muzica lui Wiz Khalifa, Flo Rida, Lil Kim’, T.I., House Of Pain si multi altii. Jump Around, Low, Black And Yellow si celelate hituri nu te vor lasa sa parasesti ringul de dans.
Data lansarii: 01/03/2012

Your IP Address is: