Home Lansari Promotii Retail
Telefon: +40 232.230.377
Mobil: +40 722.647.112
E-mail: gmorder@roton.roTermeni si conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.discomania.ro , implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. S.C. Sincron S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si a orice modificari a site-ului www.discomania.ro , a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Intregul continut al site-ului www.discomania.ro , incluzand elemente design si grafica web, imagini, scripturi, baze de date si orice alte date, este proprietatea S.C. Sincron S.R.L. si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. Sincron S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.discomania.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. Sincron S.R.L.., fara acordul scris al acesteia.

S.C. Sincron S.R.L. isi asuma raspunderea privind securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Nu isi va asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.discomania.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. S.C. Sincron S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pot apare si pot care periclita securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Utilizatorii care acceseaza/viziteaza site-ul pot posta comentarii referitoare la produsele aparute pe site, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Orice postare facut de un utilizator va fi verificata de administratorului site-ului www.discomania.ro, urmand ca acesta sa decida aparitia ei pe site.

S.C. Sincron S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Sincron S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. S.C. Sincron S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Preturile includ TVA. Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc, aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Sincron S.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore pentru solutionarea problemei.

In momentul plasarii de catre utilizator a unei comenzi on-line, aceasta va fi instiintat printr-un e-mail de confirmare sau refuz al comenzii. In cazul acceptarii comenzii, vor si respectate plata si modalitatea de livrare alese de utilizator in momentul plasarii comenzii.

S.C. Sincron S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se regaseste in una din urmatoarele situatii : produsul comandat nu este pe stoc; imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata; identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. S.C. Sincron S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda. Coletele primite se pot returna conform conditiilor de la rubrica "Livrare si returnare".

Orice disputa intervenita din varii motive intre S.C. Sincron S.R.L  si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta.

Tranzactiile asigurate de S.C. Sincron S.R.L. sunt tratate cu maxima siguranta. Daca vor apare situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, S.C. Sincron S.R.L nu isi asuma raspunderea.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate de catre S.C. Sincron S.R.L. Tranzactiile efectuate prin intermediul cardului de credit sunt complet securizate.
Toate preturile afisate pe site-ul www.discomania.ro includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului. In situatia in care faceti plati prin cardul de credit, iar banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, S.C. Sincron S.R.L. nu se face raspunzatoare pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi. Validarea cardului se face de catre Romcard, autoritatea nationala in domeniu. In functie de rezultatul validarii va vom livra comanda sau va anuntam ca verificarea a esuat. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Orice alte divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.


Your IP Address is: 54.166.172.33